Kotini on metsä -näyttely Alajärvellä

kuva kotisivuille alajärvi näyttely.jpg

Näyttelytiedote: Kotini on metsä – Alajärvi

Valokuvanäyttely / Antti Hintsa
Paikka: Alajärven kirjasto, Kirkkotie 7, 62900 Alajärvi
Kesto: 4.12.2018 -­ 3.1.2019
Aukioloajat:
ma, ti, to: 12­-19
ke, pe: 10­-16
Arkipyhien aattoina klo 10 – 16

Avajaiset: 04.12.2018, klo 17:00 ­- 19:00. Kaikki ovat tervetulleita.

Kotini on metsä ­Alajärvi ­valokuvanäyttely koostuu henkilö­ ja metsävalokuvista sekä pienistä metsäpuheenvuoroista tarinoineen ja kokemuksineen. Näyttelyn teoksissa ja teksteissä pääosassa ovat Alajärveläiset metsänkävijät, metsurit, metsänomistajat ja metsästäjät. Ihmiset, jotka tuntevat metsän syvästi oman arkensa, työnsä ja historiansa kautta. Näistä kuvista ja teksteistä on syntynyt näyttelyyn teoskokonaisuus, joka pohtii metsän merkitystä ja sen muutosta maassamme.

Näyttely on visuaalinen reportaasi, joka kertoo suomalaisten suhteesta metsään. Mitä on metsän ymmärtäminen, rakastaminen, hoitaminen ja miksi metsä on niin tärkeä. Näyttely tarjoaa tutkijoiden analysoimaan ja taiteilijoiden romantisoimaan metsään nyt erilaisen kokemuksellisen näkökulman. Esille pääsevät he, jotka näkevät metsän arjessaan ja katselevat sitä sisältäpäin.

Tekijä: Antti Hintsa (s.1984) on Alajärveläinen valokuvataiteilija, metsäyrittäjä ja taiteen maisteri. Näyttelyä ovat tukeneet: Taiteen edistämiskeskus, Alajärven kaupunki, Beyond Print.

Hanketta voi seurata sosiaalisessa mediassa:

https://www.facebook.com/kotinionmetsa/

https://www.instagram.com/kotinionmetsa/

Lisätietoja: Antti Hintsa / hintsaphotography@gmail.com / 0445327584

-Antti Hintsa

#taiketukee #alajärvi #beyondprint #lehtimäki