Kotini on metsä -näyttely Soinissa

 

Näyttelytiedote

Tervetuloa avajaisiin: 03.1.2019, klo 17:00-19:00.

Näyttelyn aukioloajat:
Ma, Ke, Pe 10-16
Ti, To 13-19
Omatoimiaika: 07-21

Näyttelyn kesto: 3.1. – 1.2.2019

Paikka: Soinin kirjasto, Alajärventie 2, 63800 Soini

Kotini on metsä – Soini-valokuvanäyttely koostuu henkilö- ja metsävalokuvista sekä pienistä metsäpuheenvuoroista tarinoineen ja kokemuksineen. Näyttelyn teoksissa ja teksteissä pääosassa ovat Soinilaiset metsänkävijät, metsurit, metsänomistajat ja metsästäjät. Ihmiset, jotka tuntevat metsän syvästi oman arkensa, työnsä ja historiansa kautta. Näistä kuvista ja teksteistä on syntynyt näyttelyyn teoskokonaisuus, joka pohtii metsän merkitystä ja sen muutosta maassamme.

Näyttely on visuaalinen reportaasi, joka kertoo suomalaisten suhteesta metsään. Mitä on metsän ymmärtäminen, rakastaminen, hoitaminen ja miksi metsä on niin tärkeä. Näyttely tarjoaa tutkijoiden analysoimaan ja taiteilijoiden romantisoimaan metsään nyt erilaisen kokemuksellisen näkökulman. Esille pääsevät he, jotka näkevät metsän arjessaan ja katselevat sitä sisältäpäin

Tekijä: Antti Hintsa (s.1984) on Alajärveläinen valokuvataiteilija, metsäyrittäjä ja taiteen maisteri.

Näyttelyä ovat tukeneet: Taiteen edistämiskeskus, Soinin kunta, Beyond Print.

Lisätietoja: kotinionmetsa@gmail.com / 0445327584

https://www.instagram.com/kotinionmetsa/

https://www.facebook.com/kotinionmetsa/

kotinionmetsa.com

 

#kotinionmetsä #soini #taiketukee